Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma
2 maanden geleden

Op deze stormachtige middag mocht onze Ragdoll Beer voor een trimbeurt naar Andrea. Spannend, want het was de eerste keer.
Maar het zal zeker niet de laatste keer zijn! Hoewel Beer niet echt meewerkte (en dan is hij heeeeel sterk), het is Andrea met veel geduld en toewijding gelukt om Beer klitvrij te krijgen. Hij ziet er weer piekfijn uit en zal echt blij zijn nu hij met een hanteerbaar kapseltje de zomer in kan.

Andrea, hartstikke bedankt, we komen zeker terug!

Kelly
een jaar geleden

Vandaag voor het eerst bij een trimsalon geweest met dex. Wij (de baasjes) vonden het heel erg spannend. Andrea zorgde gelijk voor een vertrouwde sfeer voor zowel ons als dex. Erg lief voor dex geweest met heel veel geduld en vakmanschap aan de slag gegaan. Wij komen als het weer nodig is zeker terug! Andrea bedankt!

Michel Vreeke
een jaar geleden

Elk jaar voor de zomer echt begint laat ik mijn 2 Maine Coons Hurricane en Diamond een “lion cut” scheren omdat ze dit zichtbaar vrolijker en actiever houd.
Vorige week voor de eerste keer hier geweest voor dit moeilijke model en ben er zeer tevreden over.
Andrea was erg lief voor ze en al zijn Maine Coons van nature makkelijk is het toch vrij vermoeiend om er 2 achter elkaar te doen.
Ik kom hier zeker weer terug volgend jaar en zou iedereen die nog een goede trimmer zoekt snel contact op te nemen want voor je het weet zit de agenda vol.

Pieternel
een jaar geleden

Vandaag zijn onze Brits Kortharen Luna, Binti en Ife naar de trimsalon van Andrea geweest. Ife was niet blij, moest lang op haar beurt wachten. Alles vreemd en zonder het vrouwtje. Andrea heeft de poezen uitstekend gekamd, alle klitten en ondervacht aangepakt en ze met veel liefde en geduld geborsteld. Zelfs Ife. De poezen kunnen er weer een tijdje tegenaan. We komen zeker terug. Aanrader, deze trimsalon!