• WhatsApp snelle reactie!
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Kelly
5 maanden geleden

Vandaag voor het eerst bij een trimsalon geweest met dex. Wij (de baasjes) vonden het heel erg spannend. Andrea zorgde gelijk voor een vertrouwde sfeer voor zowel ons als dex. Erg lief voor dex geweest met heel veel geduld en vakmanschap aan de slag gegaan. Wij komen als het weer nodig is zeker terug! Andrea bedankt!

Michel Vreeke
7 maanden geleden

Elk jaar voor de zomer echt begint laat ik mijn 2 Maine Coons Hurricane en Diamond een “lion cut” scheren omdat ze dit zichtbaar vrolijker en actiever houd.
Vorige week voor de eerste keer hier geweest voor dit moeilijke model en ben er zeer tevreden over.
Andrea was erg lief voor ze en al zijn Maine Coons van nature makkelijk is het toch vrij vermoeiend om er 2 achter elkaar te doen.
Ik kom hier zeker weer terug volgend jaar en zou iedereen die nog een goede trimmer zoekt snel contact op te nemen want voor je het weet zit de agenda vol.

Pieternel
7 maanden geleden

Vandaag zijn onze Brits Kortharen Luna, Binti en Ife naar de trimsalon van Andrea geweest. Ife was niet blij, moest lang op haar beurt wachten. Alles vreemd en zonder het vrouwtje. Andrea heeft de poezen uitstekend gekamd, alle klitten en ondervacht aangepakt en ze met veel liefde en geduld geborsteld. Zelfs Ife. De poezen kunnen er weer een tijdje tegenaan. We komen zeker terug. Aanrader, deze trimsalon!